GDPR

Cookies og GDPR

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger 2-cv.dk, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender en kontaktbesked til os.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataforordningen.

Dine data ligger på et dansk ISO sikkerhedscertificeret webhotel og vi har desuden beskyttet siden på følgende måder:

Driftovervågning (Reklameburo’et 2CV får besked hvis siden er nede 7/24)

Daglig backup der gemmes 30 dage

Anti hacking software lagt på hjemmesiden/webshoppen og siden bliver skannet ugentlig for skadelig software

Tilgang til side og data overvåges og der lukkes for tilgang efter 5 mislykkede forsøg.

Audit log over hvem/hvad/hvornår der er lavet ændringer på siden

Løbende opdatering af sidens software for at minimere hackingsangreb

SSL-certifikat lagt på siden, så den kører HTTPS

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver skriftlige samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU og alle er der lavet databehandler aftale med.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: lars@2-cv.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Reklameburo’et 2CV ApS

Viby Ringvej 10

8260 Viby J

Telefon +45 21145540

Email lars@2-cv.dk