Kunder

Udtalelser

Vi samler selvfølgelig på glade og tilfredse kunder, hvem gør ikke det?

Reklameburo’et 2CV har igennem mange år stået for den totale markedsføring af Viby Centret i samarbejde med centerforeningens bestyrelse.Fra ide til færdig markedsføring plan.
2CV håndterer alle markedsføringstiltag, både online og offline.
Derudover har 2CV stået for afholdelse af store og små events i Centrets regi. Senest har 2CV udarbejdet en omfattende 50 års jubilæumskampagne, som vi håber bliver udført i løbet af 2020. Samarbejdet har igennem alle årerne været til vores fulde tilfredshed. Jeg anbefaler gerne Reklameburo’et 2CV til alle, der har brug for en kompetent og stabil samarbejdspartner, der yder lidt mere end forventet.

Asger Larsen, tidl. formand for Centerforeningen i Viby Centret

Reklameburo’et 2CV har de sidste mange år designet vores avisannoncer – og det med god succes. Lars-Henrik er god til at formulere vores budskaber grafisk, også når det drejer sig om vores annoncer på LED og web. Jeg anbefaler gerne Lars-Henrik og Reklameburo’et 2CV til alle.

Henrik Tjerrild Laren – indehaver af Danbo Møbler Viby

Igennem de sidste år har Reklamburo’et 2CV skabt vores grafiske materiale til både trykte og online medier. Ligeledes har Lars-Henrik designet vores salgsmateriale og produkt foldere samt fotograferet til disse. I knapt et år har vi også brugt buro’et til at passe vores Facebook side med indhold/sparring til opslag. Buro’et har ligeledes stået for tekst og foto. 2CV har udført deres arbejde til vores fulde tilfredshed.

Brdr. Schmidt – indehaver af Brdr. Schmidt Vinhandel

Jeg kan varmt anbefale, at gøre brug af 2CV hvis du som jeg har brug for hjælp til at finde kunderne. Da jeg skulle starte mine blomsterkurser op, havde jeg brug for at ’sælge’ mine kurser på den rigtige måde. 2CV introducerede mig i at bruge Facebook på den profesionelle måde. Reklamebureauet oprettede min side, skabte den grafik, som matcher min blomsterskole, samt oplærte mig i at bruge alle værktøjerne i Facebook.
2CV yder mig til stadighed en dybt professionel hjælp og er altid til at få fat på, hvis jeg har spørgsmål. Vælg rigtigt første gang – vælg 2CV

Anne Dyrbjerg – indehaver af Blomsterskolen

Som sidste del af processen med at realisere drømmen om at udgive min bog, havde jeg brug for et reklameburo, som dels kunne forstå at oversætte teoretisk viden til grafisk layout og målgruppeorienteret billedsprog, og dels gøre mine egne tanker og ideer til virkelighed. Lars-Henrik og Reklameburo’et 2CV viste med det samme stor iver og personligt engagement for opgaven. Vi udviklede ideerne i fællesskab, men hele tiden med respekt for mine ønsker til det færdige produkt og med tanke på målgruppen. Det har resulteret i en professionel bog i et stilrent design, der sidenhen har fået mange anerkendende kommentarer fra mine kunder. Lars-Henrik og Reklameburo’et 2CV har i forlængelse heraf også udviklet webdesign til min hjemmeside.

Lars-Henrik og reklameburo’et 2CV arbejde grundigt, pertentligt og kompromisløst med opgaven og jeg kan varmt anbefale reklameburo’et 2CV til både idéudveksling, sparring og udførelse af produktet – fra drøm til virkelighed.

Kevin Heumann – indehaver af Arketype.nu

Jeg har deltaget på en Instagram workshop hos Reklameburo’et 2CV. Jeg fik god basis viden om, hvordan Instagram virker og om, hvordan jeg drifter vores profil for at tiltrække den rigtige målgruppe. Kurset var godt gennemarbejdet og jeg fik relevante opgaver undervejs. Jeg anbefaler workshoppen til andre, som har brug for at markedsføre sig på Instagram.

Mette Hastrup Nielsen – butikschef i Modebutikken Centermode

Modebutik Ønsketing

Se siden her >>

Den gamle hjemmeside var blevet hacket og siden var derfor blevet lukket. Billeder, tekst, arkiv – alt var væk.

Vi afdækkede behov og designede en ny, moderne hjemmeside. Nye tekster blev skrevet og siden blev SEO optimeret. Facebook og Instagram feed blev implementeret på siden, så besøgende også kan følge med i butikkens online medier herfra.

Herefter blev butikkens personale undervist, så de efterfølgende selv kan opdatere siden med nye billeder og tekster. Vi har en serviceaftale med butikken, så de kan få råd og vejledning efterfølgende.

Odinshøj

Se siden her >>

Den gamle side var forældet, og kunden ønskede en ny og tidssvarende præsentations-side – en side, som skal uddybe mæglerens salgsside.

Siden blev udviklet i en brugervenlig WordPress template, så det er nemt for kunden efterfølgende selv at tilrette indhold på siden.

Odinshøj området sælges i etaper og siden her udvikles løbende med salg af de nye etaper.

2CV har skrevet nye tekster, taget billeder og SEO optimeret siden til både Google og besøgende.

Viby Centret

Se siden her >>

Viby Centrets hjemmeside er udviklet fra en side i HTML til en WordPress side.

Denne udvikles og udvides hele tiden, fx med link til Youtube, blog, Facebook feed og Instagram feed. Vi har SEO optimeret siden og driver denne for Centerforeningen.

Siden er flyttet til et sikkert webhotel med overvågning og løbende backup.

Viby Ugen

Se siden her >>

Viby Fællesråd har lavet en kulturel Viby Uge med det formål at aktivere lokale foreninger og sætte fokus på Viby hen over en uge. Til det formål har 2CV udviklet vibyugen.dk, som skal fortælle om de arrangementer, der afholdes i Viby Ugen.

Siden er opbygget fra bunden i WordPress.

Arketype bog

Se mere her >>

Kevin leverede rå-materialet og vi designede bogen med respekt for farver og stil på Kevins andre markedsføringskanaler.

Resultatet er en fysisk bog, som er lækker at røre ved, nem og overskuelig at læse, og med tilpas mange opdelinger, som gør, at læseren bliver underholdt.

Bogen kan købes her.

Viby Fællesråd

Se siden her >>

Viby Fællesråd kontaktede 2CV med en side, som de ikke kunne finde ud af og hvor supporten var ophørt.

Efter grundig analyse, tog vi udgangspunkt i den eksisterende side og har renoveret denne.

Siden er flyttet til et sikkert webhotel med overvågning og løbende backup.

Glade ansigter

Se siden her >>

Kunstneren bag billederne Glade ansigter ønskede at få en WordPress webshop på hjemmesiden.

Denne er udviklet med respekt for de besøgende, med en intuitiv opbygning, nem og enkel købsproces samt et godt billedgalleri. Hertil er koblet både en Facebook og Instagram side, således at aktiviteter her automatisk opdateres på hjemmesiden/webshoppen.

Oddehus – Nissum Fjord

Se siden her >>

Ejeren bag Oddehus ønskede sig en folder, som – tydeligt og klart – fortæller om den idyllisk beliggende stråtækte gård, som udlejes til forskellige formål. Her venter gæsterne mange skønne naturoplevelser og mulighed for at holde fester med plads til 100 gæster. På Oddehus kan familie og venner (24 sengepladser) mødes på ferie og i weekender. Folderen ligger online på issuu.com.

Viby Centret tilbudsavis

Se den her >>

Tilbudsaviser er bedste inspirationskilde før køb. Tilbudsaviser og kataloger er det sted, flest forbrugere søger inspiration før dagligvarekøb.

Men selvfølgelig er det vigtigt at den digitale side er med, da intet medie idag længere kan stå alene. Se. Viby Centrets Facebook side og her.

Abildgaarden Viby

Se siden her >>

Abildgaarden udlejer stort festlokale og har brug for en overskuelig, indbydende hjemmeside.

Siden skal beskrive – både i billeder og ord – indretning af lokalet, forslag til events, lejevilkår etc.

Til hjemmesiden er tilknyttet en Facebook side, som 2CV administrerer for Abildgaarden. CMS-systemet er WordPress.

Overordnet for alle sider, som vi arbejder med hos 2CV

Vi ønsker, at være seriøse og anbefaler vores kunder at være det samme. Derfor:

Vi anbefaler, at alle sider som vi arbejder med, skal ligge på et sikkert webhotel. Det er ikke nødvendigvis den billigste løsning, men det kan vise sig, at være den bedste investering du kan foretage.