Markedsføringen spinder som en kat

Her under Corona-krisen udnytter vi tiden fornuftigt.

I disse dage lægger vi sidste hånd på en flyer, som vi GLÆDER os til at dele med vores netværk og potentielle kunder, når vi snart mødes igen efter Coronakrisen.

I den nye flyer illustrerer Lars-Henrik vores budskaber med dyr og citater om dyr. Med det ønsker vi at skille os ud fra mængden, så vores budskaber bliver husket i længere tid.

Grafik skaber opmærksomhed

Det er lige præcis dét, som god grafik og skarpe tekster i kombination kan, nemlig skabe opmærksomhed.

Som du måske kan se på billedet, er en hund ikke bare en hund, en kat ikke bare en kat osv.

Valg af billede afhænger af, hvilket budskab du skal have ud til din målgruppe. Valget af grafik-linje skal også passe med resten af dit materiale, dit farvevalg og din stil. I vores tilfælde har vi valgt illustration af dyr, som (forhåbenlig) giver et smil på læben, og som har klare farver. Vi sætter også illustrationerne på vores hjemmeside for at skabe en rød tråd i vores materiale. Mere om det en anden god gang.

En hund efter …

Hos Reklameburo’et 2CV ‘er vi en hund’ efter løsninger, der fortæller kundens historie på en måde, der vækker opmærksomhed.

Vi er ikke bange for at ‘slagte en hellig ko’, når vi skal drøfte en kundes markedsføring, og vi står også ved, at vi er et par ‘gamle rotter i faget’, for at fortælle, at vi ved, hvad vi snakker om.

grafik med dyr skaber sjove budskaber

Hvad med dig? Ønsker du, at din markedsføring skal ‘spinde som en kat’?

Kontakt os på telefon 21 14 55 40. Vi gir´ gerne en god kop kaffe (‘en god kop kaffe er som et godt kram’) eller tager en kage med, hvis du inviterer.

Læs mere her om værktøjskassen hos 2CV.

PS. Vidste du, at vi har en profil på Instagram? Du kan følge med her.