Om buro’et

Meget mere end hvad øjet lige ser!

Vi er et levende og kompetent bureau – med på ’beatet’ og med fingrene dybt begravet i de sociale medier. Du samarbejder med et reklamebureau, som anvender den nyeste teknologi i udarbejdelsen af kreative og funktionelle, brugervenlige løsninger. Bureauet udfører opgaver til kunder inden for alle brancher og i alle prisklasser.

Lars-Henrik Christiansen

(grafik, tryksager og web)

Lars-Henrik, Kreativ direktør, har mange års erfaring i den grafiske branche. Specielt har Lars-Henrik øje for det æstetiske samt strategien hos kunderne – og så ved han bare rigtig meget om, hvordan grafik som virkemiddel kan bruges til målrettet og meningsfuld markedsføring i og på de forskellige medier.

Anne-Louise Johnsen

(sociale medier og tekster)

Her møder du en person, som har været med på markedet for salg, markedsføring og kommunikation i rigtig mange år. Anne-Louise, Social Media Manager, arbejder hver dag med kunders Facebook, Instagram og andre salgskanaler. Hun er skarp, når det drejer sig om at skrive en god (og sælgende) tekst. Du kan læse mere om Anne-Louise her.

Jette Heine

(SEO og web-tekster)

SEO ekspert Jette Heine giver kunderne relevant sparring på hjemmesider, web-tekster og SEO. Jette har fingeren på pulsen og arbejder konstant for, at kundens kunde får den bedste oplevelse, når de besøger hjemmesiden. Rent faktisk kalder Jette alt om søgeord og SEO for kundeservice. Det handler om også at yde en god kundeservice på nettet!

Per Bagger

(grafik og foto)

Grafiske opgaver er i de bedste hænder hos Per, vores grafiker, som har mange års erfaring. Per er skarp på opsætning og rentegning til annoncer og magasiner. Og så er han ferm til at tage billeder.

Niels Lervad

(administration)

Administrationschef Niels har styr på papirerne og økonomien. Og så er vi så heldige, at Niels har et anderledes og skarpt analytisk øje på kunders problemstillinger. Han kombinerer analysen med spændende observationer og nye vinkler på udfordringer, som kommer både os og vores kunde til gode!

Britta Rasmussen

(blæksprutte)

Britta er firmaets smilende og dygtige alt-mulig-kvinde. Britta sørger bl.a. for, at der er kaffe på kanden, rent i krogene samt papir i printeren. På den måde er vi altid klar til at tage imod besøg her på kontoret.

Kontorhunden Siff

(hygge og en god hundesnak)

Vores kontorhund Sif på 4 år er altid glad og logrer, når du kommer ind ad døren. Hun er meget velopdragen og holder sig pænt i sit hjørne, når hun får besked på det. Siff elsker godbidder og deler gerne en frokostsandwich med personalet.