Hjemmesider

Med et website er virksomheden altid på det rigtige sted på det rette tidspunkt ...

Et website er en god ambassadør, der kan være med til at skabe øget vækst, højne salget eller tiltrække de rigtige medarbejdere. Websitet er det perfekte præsentations værktøj som altid er det sidste opdateret, og som alle kunder eller medarbejdere til enhver tid kan gå ind på, og finde vigtige oplysninger omkring virksomheden.

Websit'et som en service for virksomheden ...

Brug websitet til hurtigt og effektivt, at informerer omkring virksomhedens medlemskab af garantiordninger, eller netværker som styrker virksomhedens position. Brug links på websitet til at understøtte de kompetancer som virksomheden er i besiddelse af samt som en blåstempling af de informationer som virksomheden har videregivet.

God økonomi for virksomheden ...

Når "nettet" udnyttes til at formidle og vidregive vigtig informationer omkring virksomheden, nedsættes behovet for det trykte materiale drastisk og deri ligger en stor besparelse. Når informationerne ligger på "nettet" spares også udgifterne til porto/forsendelse og administration af samme.

Tal viser at "Nettet" bliver brugt flittigt...

I 2016 har 93 pct. af den danske befolkning mellem 16 og 89 år adgang til internet i hjemmet. Blandt de danske internetbrugere er det 91 pct., der bruger det dagligt. Det gælder 99 pct. af de 16-24-årige, og andelen falder, desto ældre man bliver. To tredjedele i selv den ældste aldersgruppe af internetbrugere (75-89 år) er dog online dagligt.

Mobilen er det primære medie for "browsing" i dag ...

Derfor er det vigtigt at hjemmesiden har Responsive design, således at den kan se på mobiltelefonen, tablet og PC computer.

Her kan du se nogle af de hjemmesider som jeg har udarbejdet i Word Press

Klik på de forskellige links og se mere ...

Jeg udarbejder hjemmesider i WordPress, som p.t. det mest udbredte system i verden og er oversat til mange sprog, herunder dansk. Sammen afdækker vi dit behov og omfanget af din hjemmeside. Så snart du har leveret tekst og billeder, er jeg i gang. Når hjemmesiden er færdig, har du mulighed for selv at vedligeholde/opdatere siden, eller du kan vælge en supportløsning hvor jeg varetager opdateringer og vedligeholdelse.

KBO Underholdning

EEG Training Business

Henrik Hass

Liza Jønnsson

Abildgaarden Viby

Ønsketing

Gladeansigter

Info2-cv

Tøj til store mænd

BedBathAndKitchen

Lige nu tilbyder jeg at udarbejde hjemmesider fra kr. 4865,-

Få en flot velfungerende ny hjemmeside indeholdende 5 sider f.eks.

  • Start side (landing page)
  • Om side (dig/jer)
  • Ydelser/produkter side
  • Galleri side
  • Kontakt side (formular)

Footer - sammen bund på alle sider

Siden er SEO klargjort med plugin

Ekstra sider kan selvfølgelig tilkøbes - alle priser er ex. moms.

Skal jeg hjælpe dig med en hjemmeside??

Kontakt mig og få en uforpligtende snak