Om

Lidt om mig og min baggrund ...

-erfaring har jeg masser af.

Siden jeg afsluttede min grafiske uddannelse i 1989, har jeg arbejdet som illustrator, reklametegner, artdirector med grafik og illustration m.m. Både som ansat og de sidste mange år som selvstændig. Det er blevet til rigtig mange opgaver igennem tiden og af vidt forskellig art. Jeg er således godt rustet til at varetage dine opgaver hvad enten det er i det trykte eller til det digitale medie - eller til begge dele som det jo i dag oftest er tilfældet.

Det hele starter med en uforpligtende snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Prisen afhænger af opgavens omfang og kompleksitet, samt det materiale som jeg skal arbejde ud fra. Herefter giver jeg dig et tilbud på løsningen af opgaven, så du har en fast pris at forholde dig til. Men det er selvfølgelig også muligt at købe timer enkeltvis eller på et klippekort.

Skriv gerne til mig…

Uanset opgavens omfang, om du blot skal have designet en ny brochure, en roll-up til messen, ny hjemmeside, webbanner, en lille film sekvens eller har behov for hele pakken, så hold dig ikke tilbage. Jeg giver gerne et tilbud og ser frem til at høre fra dig.

Lars-Henrik Christiansen

Mange års praktisk erfaring indenfor den grafiske branche har givet mig en bred viden om hvordan grafik, billeder mm. som virkemiddel kan bruges til målrettet og meningsfuld markedsføring på de forskellige medier.

Niels Lervad

Nogen skal jo holde styr på "mig sagde hunden" papirerne og økonomien. Derfor er det heldigt, at jeg har Niels til at hjælpe mig med det. Niels er snusfornuftig, har styr på reglerne og sørger for, at buro’et også har det.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig ...

-så kontakt mig for en uforpligtende snak