Persondatapolitik

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies – små tekstfiler der lægges på din maskine for at sikre at hjemmesiden virker efter hensigten, når du besøger den.

Cookies er små tekstfiler, som bliver gemt på din computer, når du surfer rundt og besøger forskellige hjemmesider på nettet. Cookies bliver typisk brugt til at registrere din adfærd, når du besøger en specifik hjemmeside. Dine data i en cookie bruges også til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside.

Værd at vide om cookies …

https://erhvervsstyrelsen.dk/vaerd-at-vide-om-cookies

https://erhvervsstyrelsen.dk/hvem-er-omfattet-af-cookiereglerne

https://erhvervsstyrelsen.dk/mod-de-vaesentligste-cookietyper

Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette på er at slå cookies fra i din browser. Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen her…

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Reklameburo’et 2CV ApS

Lykkeholms Alle 37

8260 Viby J

Telefon +45 21145540

E-mail: lars@2-cv.dk

GDPR / Persondatapolitik

Nej, det er ikke et krav i GDPR at have en privatlivspolitik på sin hjemmeside

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold og ved at kontakte mig via kontaktormularen. Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail.

Når du Kontakter mig pr. e-mail, gemmes dine oplysninger. Samt når jeg fakturerer dig for opgaver, har jeg dit firmanavn, navn, adresse, tlf, cvr-nummer og e-mail.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Tredieparter med adgang til dit navn, adresse, e-mail og betalingsoplysninger: Simply.com

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: lars@2-cv.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dataansvarlig

Websitet ejes og publiceres af: Reklameburo'et 2CV

CVR: 35243038

Lykkeholms Alle 37

8260 Viby J.

E-mail: lars@2-cv.dk

Telefon: +45 21145540 ​

Jeg indestår for, at dine persondata behandles i overensstemmelse med gældende lovning.

Scroll til toppen